Thursday, 22 March 2012

German Deli Imbiss : 2nd Visit

Ohisashiburi~

 Dah lama tak update sebab busy sikit. Ok, tipu... Memang sejak akhir-akhir ni tak ada mood nak update blog sebab selalu update kat microblog je iaitu Twitter~

Malas cerita panjang. Layan gambar aje la. Ni lawatan kedua ke German Deli Imbiss sempena birthday~ Yeay~ Ok, dah lama. 1st time dulu dah try Megaton. Kali ni nak try menu lain.

Kanan- coke,
Kiri - 1 liter of Bavarian Mug of Root Beer RM5.50

My friend wanted to challenge 0.5kg Megaton - RM16.50.
 Hohoho~ Beran ekk...


Mine - New Year promotion ; 400gram Rumpsteak RM28.00





Nampak tak pinggan tu dua kali kepalaku. lol~
Well, basically steak ni agak tender. Tapi banyak sangat, rasa agak muak. Lagi prefer Megaton kot.


After an hour. Hahaha~ Tak boleh nak habiskan sayur tu sebab agak oily & masin. Padahal da full giler. :P


My friend- tak habis. hahahaha~ Loser. Daging pulak tu tak habis. Ish...ish...ish....
But still, thanks for the treat~

So, ada beran tak nak terai?

Boleh refer alamat kat post German Deli Imbiss sebelum ni.


Matta ne~



ps : teringin gila-gila nak rasa Wagyu Steak....

Post a comment